Produkter

 

 

Lager.

Vi har altid et velassorteret lager af de mest almindelige typer bygningstømmer samt brædder og lægter til favorable priser, hovedsageligt i rødgran. Desuden har vi mindre mængder af planker i ask, bøg, eg og elm, og sidst men ikke mindst har vi masser af brædder og planker m. naturkant i lærk. ( se under speciale ).

Speciale.

Lærketræ er fra naturens side ” trykimprægneret ”, eller i hvert fald mere holdbart end de fleste andre træsorter. Det gør det velegnet  til plankemøbler, bålpladser,  stakitter,  højbede og i særdeleshed til udendørs beklædning af  sommerhuse, jagthytter, carporte, brændeskure,  legehuse, maskinhuse o. s. v., ja kun fantasien sætter grænser. Vi har altid 50 mm lærkeplanker på lager, som er egnede til bænke og bålpladser, og desuden  22 mm kalmarbrædder  i lærk til beklædning, pris 60 kr. pr m2 inkl. overlapning 1 på 2, men + moms. Desuden har vi kantskårne lærkeplanker i 35 mm tykkelse, som er velegnede til højbede.

Der er desuden altid mulighed for at gøre en god  ”tømmerhandel” hos Hover Savværk, idet vi sælger bygningstømmer, brædder, lægter, skaller, kalmarbrædder og planker i forskellige træsorter til konkurrencedygtige priser.
Se prislisten her.

Du kan kontakte mig på denne side, og få en aftale på den opgave du skal have løst.

Har du lyst til at se hvad andre har brugt vores tømmer til, kan du klikke her for at se en lille galleri.

   

Til højre ser du et snit af en elmestamme i godt 70 cm bredde til fx et dejligt bord.